transport

Go beyond logistics, make the revolution business.

TRANSPORT COLETE

Suntem una dintre firmele care ofera cele mai multe beneficii atunci cand este vorba despre transportul de colete din Romania in Austria-Germania-Belgia sau Olanda.Profesionalismul,seriozitatea si experienta in domemniul transportului de persoane ne-a ajutat sa beneficiem de increderea clientilor,lucru care ne-a obligat sa ne implicam si mai mult in dezvoltarea serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate nevoile si asteptarile clientilor.

De la adresa la adresa

Zilnic,sute de romani aleg sa trimita pachete celor dragi prin intermediul nostru iar noi ne asiguram ca acestea ajung in cele mai bune conditii si cel mai scurt timp la destinatie.

Impachetarea coletelor

Coletele trebuie ambalate corespunzator in functie de continutul lor pentru ca acestea sa nu fie deteriorate pe parcursul transportului.Acestea trebuie sa aibe atasat numele,orasul si numarul de telefon al destinatarului.

Preturi ieftine

Putem sa spunem ca ne mandrim cu faptul ca pretul calatoriei sau pretul transportului unui colet cu noi este pe masura posibilitatilor tuturor.

TRANSPORT COLETE

LIVRAM PERSONAL COLETELE NU PRIN INTERMEDIUL ALTOR TRANSPORTATORI

Coletăria este unul dintre principalele noastre servicii,de acceea trasnportam o gama foarte larga de colete de la plicuri, pachete, bagaje, produse alimentare, electrocasnice ,produse de mobilier si orice alte colete care nu incalca relgementarile Uniunii Europene sau care contin obiecte interzise prin lege.Plata serviciului de coletarie se face in momentul trimiterii coletului iar pentru eventualele probleme ale comenzilor ce nu trec prin dispecerat si ajung direct la soferi nu suntem raspunzatori.Mai jos am enumerat cateva dintre orasele in care avem curse zilnic. Pentru alte destinatii va rugam sa ne contactati telefonic.

  • Berlin Hamburg Leipzig Ulm Koln

  • Wien Graz Innsbruck Linz Krems

  • Amsterdam Rotterdam Haga Eindhoven

  • Bruxelles Anvers Gent Mons Liege

  • Frankfurt Bremen Worms Dresda Trier

  • Mannheim Stuttgart Nurnberg Dortmund

Enter your keyword