transport

Go beyond logistics, make the revolution business.

TRANSPORT PERSOANE

Suntem una dintre firmele care ofera cele mai multe beneficii atunci cand este vorba despre transportul de persoane din Romania in Austria-Germania-Belgia sau Olanda.Profesionalismul,seriozitatea si experienta in domemniul transportului de persoane ne-a ajutat sa beneficiem de increderea clientilor,lucru care ne-a obligat sa ne implicam si mai mult in dezvoltarea serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate nevoile si asteptarile clientilor.

De la adresa la adresa

Alaturi de noi calatoresti rapid si ieftin,de la adresa la adresa,fara a mai pierde timpul prin autogari si fara a mai plati taxi-uri sau alte mijloace de transport.

Siguranta si confort

Siguranta si confortul tău sunt pe primul plan. De aceea, transportul se face cu microbuze noi 8+1, verificate periodic in service-uri autorizate.

Preturi ieftine

Putem sa spunem ca ne mandrim cu faptul ca pretul calatoriei sau pretul transportului unui colet cu noi este pe masura posibilitatilor tuturor.

TRANSPORT PERSOANE

DORIM SA AJUNGEM LOCUL 1 IN TOPUL FIRMELOR DE TRANSPORT INTERNATIONAL

Echipa noastra va pune la dispozitie soferi profesionisti cu experienta in domeniul transportului internationmal de persoane capabili sa calatoreasca pe distante lungi adoptand trasee flexibile si efectuand opriri ori de cate ori este nevoie. Mai jos am enumerat cateva dintre orasele in care avem curse zilnic. Pentru alte destinatii va rugam sa ne contactati telefonic.

  • Berlin Hamburg Leipzig Ulm Koln

  • Wien Graz Innsbruck Linz Krems

  • Amsterdam Rotterdam Haga Eindhoven

  • Bruxelles Anvers Gent Mons Liege

  • Frankfurt Bremen Worms Dresda Trier

  • Mannheim Stuttgart Nurnberg Dortmund

Enter your keyword