transport

Go beyond logistics, make the revolution business.

TRANSPORT PE PLATFORMA

Suntem una dintre firmele care ofera cele mai multe beneficii atunci cand este vorba despre transportul auto pe platforma din Romania in Austria-Germania-Belgia sau Olanda.Profesionalismul,seriozitatea si experienta in domemniul transportului de persoane ne-a ajutat sa beneficiem de increderea clientilor,lucru care ne-a obligat sa ne implicam si mai mult in dezvoltarea serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate nevoile si asteptarile clientilor.

De la adresa la adresa

Oferim servicii profesioniste de transport national si international auto si utilitare pe platforma de la adresa la adresa.

Calitatea serviciilor

Alaturi de noi beneficiati de servicii impecabile de transport auto pe platforma datorita platformelor noi cu cele mai bune dotari si a personalului nostru calificat.

Preturi ieftine

Putem sa spunem ca ne mandrim cu faptul ca pretul calatoriei sau pretul transportului unei masini pe platforma cu noi este pe masura posibilitatilor tuturor.

TRANSPORT AUTO SI UTILAJE

NOI SUNTEM SOLUTIA PERFECTA PENTRU TRANSPORTUL PE PLATFORMA

Suntem unul dintre liderii cheie de pe piata transportului auto pe platforma.Oferim servicii de transport/tractari pe platforma pentru masini,utilaje agricole,utilaje de constructii si alte echipamente necesare pentru santier.Pretul este calculat in functie de greutate,distanta si starea tehnica a obiectului transportat. Mai jos am enumerat cateva dintre orasele in care avem curse zilnic. Pentru alte destinatii va rugam sa ne contactati telefonic.

  • Berlin Hamburg Leipzig Ulm Koln

  • Wien Graz Innsbruck Linz Krems

  • Amsterdam Rotterdam Haga Eindhoven

  • Bruxelles Anvers Gent Mons Liege

  • Frankfurt Bremen Worms Dresda Trier

  • Mannheim Stuttgart Nurnberg Dortmund

Enter your keyword